Διεύθυνση: Ρουμπέση 57, Νέος Κόσμος, Αθήνα, ΤΚ: 11744
Τηλ.: +30 211 404 2004

Δευτέρα – Τετάρτη 9:00-17:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-21:00

Σάββατο: 09:00-15:00

Email: [email protected]

 

συχνες ερωτησεις

Διαβάστε το παρακάτω μήπως σας βοηθήσει.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας και πατήσετε «παραγγελία», θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.Θα εμφανιστεί επίσης και ένας κωδικός της παραγγελίας που θα πρέπει να τον κρατήσετε σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε που βρίσκεται η παραγγελία σας. Μόλις κάνετε login μπορείτε να πάτε στο ιστορικό των παραγγελίων σας και να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.Έαν έχετε κάνει την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail θα λάβετε ένα e-mail όπου θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την παραγγελία σας ή θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε ή να την τροποποιήσετε καλέστε μας στο 211.404.2004 για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές. Οι παραγγελίες μετά από 24 ώρες είναι δύσκολο να ακυρωθούν ή να τροποποιήθουν.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας συνήθως παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές συνήθως γίνεται σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν εφαρμόζει καλά η αλλαγή μεγέθους στο permiadonna.com είναι εύκολη υπόθεση. Για να αλλάξετε το μέγεθος και να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο αποστείλετε ένα e-mail στο [email protected] με την ένδειξη “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ” και σημειώστε το μέγεθος που θέλετε να παραλάβετε. Διαφορετικά τηλεφωνήστε στο 211.404.2004 και ένας από τους συνεργάτες μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να επιλέξετε κάποιο άλλο, αποστείλετε το προϊόν σας πίσω με τον τρόπο που αναφέρουμε παραπάνω και κάντε μία νέα παραγγελία. Και στις δύο περιπτώσεις χρεώνεστε μόνο για τη νέα αποστολή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετε τη φόρμα πελατών χονδρικής και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξυπηρετήσει.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Δεν βρέθηκαν πεδία.