[ux_banner height=”300px” bg=”https://imageurl” parallax=”3″]

[text_box width__sm=”60″ animate=”fadeIn” parallax=”2″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Έυκολα, Γρήγορα & Οικονομικά

[/text_box]

[/ux_banner]

[row]

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο permiadonna.com;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συσκευασία τους, εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγορά τους. Σε κάθε παραγγελία που λαμβάνετε θα βρείτε μέσα ένα δελτίο επιστροφής. Συμπληρώστε το δελτίο επιστροφής και εσωκλείστε το μαζί με την απόδειξη στο δέμα σας. Στη συνέχεια καλέστε την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Easy Mail (210-4835000) για να παραλάβει την επιστροφή σας. Το δέμα θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Per Mia Donna
Επιστροφές Προϊόντων
Ρουμπέση 57, Νέος Κόσμος
Τ.Κ. 11744, Αθήνα
Τηλ: 211.404.2004

Χρεώνομαι κάτι για την επιστροφή;

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν εφαρμόζει καλά η αλλαγή μεγέθους στο permiadonna.com είναι εύκολη υπόθεση. Για να αλλάξετε το μέγεθος και να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο αποστείλετε ένα e-mail στο [email protected] με την ένδειξη “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ” και σημειώστε το μέγεθος που θέλετε να παραλάβετε. Διαφορετικά τηλεφωνήστε στο 211.404.2004 και ένας από τους συνεργάτες μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να επιλέξετε κάποιο άλλο, αποστείλετε το προϊόν σας πίσω με τον τρόπο που αναφέρουμε παραπάνω και κάντε μία νέα παραγγελία. Και στις δύο περιπτώσεις χρεώνεστε μόνο για τη νέα αποστολή.

Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, το permiadonna.com σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού για να πραγματοποιήσετε κάποια άλλη στιγμή μία νέα αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211.404.2004 και ενημερώστε μας για την επιστροφή. Σημειώστε ότι τα Έξοδα Αποστολής δεν επιστρέφονται παρά μόνο η αξία των αγορών σας.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει από το κατάστημα μέσω courier;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή αλλά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αναφέρετε πιο πάνω. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς εξ’ολοκλήρου.Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στα καταστήματα;
Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συσκευασία τους, εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγορά τους.

 

[/row]

Καλάθι αγορών
Scroll to Top